top of page

Lidt om mig

Susanne 41900JPEG_redigerede.jpg
Humor og plads til udvidelse
 

En vigtig detalje i min kommunikation udadtil er, at jeg taler et moderne dansk uden nørdede fagudtryk. Det er vigtigt for mig at kombinere en humoristisk indfaldsvinkel til regnskabsområdet med effektivitet og faglig indsigt. Jeg vægter den personlige kontakt til den enkelte kunde, hvilket giver den optimale rådgivning.

I takt med udviklingen i opgavemængden er det planen på sigt at ansætte kvalificeret arbejdskraft efter behov. Dog uden at gå på kompromis med den personlige relation mellem konsulenten og kunden.

Historien om SHREG.DK

 

I 2003 grundlagde jeg SH Regnskab & Bogføring. Senere skiftede firmaet navn til det mere mundrette SHREG.DK og virksomhedens gule VW boble blev en opsigtsvækkende del af bybilledet.

I dag er den gule skiftet ud med en anden og i forhold til navnet, mere korrekt grøn farve.

Jeg er uddannet på revisionskontor i 1999 og har efterfølgende opgraderet min viden ved at læse erhvervsøkonomi og erhvervsjura på universitetet. Gennem årene har jeg opbygget en alsidig erfaring, der spænder fra diverse forretningskæder over rejsebureauer, kosmetologer, psykologer, tandlæger, webshops, it-firmaer samt en lang række meget forskellige produktions- og håndværker virksomheder. Derudover har jeg erfaring som regnskabschef, bestyrelsesmedlem, og periodevis samt årlig rapportering med tilhørende analyser.

Kompetencer

Rådgivning og regnskabsmæssig assistance til virksomheder og private indenfor alle økonomiske områder, budgettering og budgetopfølgning, effektivisering og automatisering af arbejdsgange, kontakt og forhandling med bank og debitorer og kreditorer, rapportering til bestyrelse, indberetninger til SKAT, Intrastat og øvrige offentlige instanser.

Gældsrådgivning, der er en hjælp til gældshåndtering og økonomistyring også for private.

IT-mæssig erfaring

C5, Winfinans, SAP, og mange flere. Jeg er derudover rutineret i alle Micosofts produkter samt administrator i e-conomic, Dinero og Billy.

bottom of page